TAKSI PIETARSAARI – AINA PALVELUKSESSA

Henkilökuljetukset

Vuoden ympäri ja vuorokauden kaikkina tunteina voit luottaa Pietarsaaren Taksiin. Valitsemalla meidät teet hyvän päätöksen jotta voit keskittyä tärkeimpään-että pääset perille turvallisesti sekä mukavasti.

Meitä ei liukkaat kelit yllätä ja huollamme ajoneuvomme ajallaan jotta voimme kuljettaa sinut kotiin tai matkalle sujuvasti.Kun matka on päätöksessä niin katsomme että tulet turvallisesti aina perille asti.

TILAA TAXI

Vähennä huolia

Olemme aina vain puhelinsoiton päässä. Meidän tehtävänä on helpottaa sinun elämääsi. Erikokoiset autot ja mahdollisuudet kutsua lisähenkilökuntaa palvelemaan mahdollistaa sen että voimme tarjota ratkaisua useimpiin tarpeisiin. Ole yhteydessä lähimpään kuljettajaan, soita tai lähetä meille sähköpostia niin suunnittelemme ja tarjoamme parasta ratkaisua kuljetustarpeellesi. Voit tilata kyydin etukäteen niin pidämme huolen että aikataulusi pitää.

Paluukyyti melkein ilmainen

Tarvitsetko pikaisesti käydä taksialueen ulkopuolella, aika kuluu ja sinulla on ongelmia pysyä aikataulussa? Tilaa taksi! Jos esimerkiksi sinun pitää käydä naapurikaupungissa hakemassa tärkeä allekirjoitus tai viedä paketti niin paluumatka on ilmainen kunnes taksi palaa oman alueensa sisälle. Kuljettaja laittaa vasta sitten mittarin paluumatkalle päälle.

Lasku yrityksille-helpompi tapa   

Seuraa henkilökuljetuksiasi helposti ilman kuittiongelmia. Yrityskäynnit sekä meno-paluu kuljetukset juna-asemalle tai lentokentälle, matkat konttoreiden välillä tai hotelleille helpottuvat huomattavasti koontilaskulla. Yrityksesi työntekijöiden ja vierailijoiden ei tarvitse kerätä kuitteja ja näet helposti kokonaiskuvan budjetista. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Soita ULA-Taksi 01 000 417