TAXI JAKOBSTAD – ALLTID I TJÄNST

Persontransporter

Under dygnets alla timmar, året runt kan du lita på TAXI Jakobstad. Vi erbjuder dig ett smart val när du själv behöver koncentrera dig på det viktigaste – att komma tryggt fram, på det bekvämaste sättet.

Vi blir inte överraskade av halka eller serviceintervaller på våra fordon, våra bilar är alltid servade och redo för färd och tar dig till och från hemmet eller jobbet på ett smidigt sätt. När vi lämnar av dig vid din dörr, ser vi till att du tryggt kommer ända fram.

BESTÄLL TAXI

Mindre bekymmer

Vi finns alltid ett telefonsamtal borta. Det är vår uppgift att göra ditt liv enklare. Bilar av olika storlek och möjlighet att kalla in extrapersonal gör att vi kan svara på de flesta behov. Tag kontakt med närmaste chaufför, ring eller mejla oss så ser vi till att hitta en lösning på din transport. Du kan göra upp tidtabeller och beställa din skjuts i förväg så ser vi till att dina tidtabeller håller.

Du betalar nästan inget för andra vägen

Ska du bara på ett snabbt ärende utanför taxi-området och tiden rinner iväg och du har svårt att få ihop tidtabellerna? Beställ taxi! Ska du t.ex. bara till en grannstad för en underskrift eller hämta/föra ett paket så åker du gratis den långa vägen hem och chauffören slår på taxametern först vid inträdet tillbaks till eget taxiområde.

Smartare med faktura för företag

Håll bättre koll på dina persontransporter utan kvitto-bekymmer. Företagsbesök och transporter till och från tåg samt flygstation, transporter mellan kontor, produktionsutrymmen och hotell kan bli så mycket enklare men samlingsfaktura. Anställda och besökare till ditt företag slipper hplla reda på kvitton och du har koll på budgeten. Kontakta oss så berättar vi mera.

Ring ULA-Taxi 01 000 417